Wij stellen ons graag even aan u voor.

Even voorstellen…

img_0082-300x200Jos Hermans, oprichter van Hermans Catering & Freelance, is zijn carriere in de horeca gestart in 1988 en wel bij het toenmalige restaurant de Waterkers te Eindhoven. Met zijn start hier als keukenhulp en later ook medewerker bediening kwam de passie voor Horeca en catering in hem naar boven.

Na het volgen van de Middelbare Horecaschool te Heerlen is Jos werkzaam geweest bij diverse bedrijven in Zwitserland, België en Nederland. Hij heeft daar gewerkt in diverse functies in de keuken, bediening en op management-niveau.

In 2001 heeft Jos de stap genomen om zelfstandig te worden en heeft toen Restaurant de Negenmannen te Boxtel overgenomen. Met dit restaurant scoorde Jos, zowel in de keuken als in de bediening, goede kritieken van zowel gasten als recensieschrijvers. Uiteindelijk leverde hem het een vermelding in “op de drempel naar de top-100” op en diverse zeer positieve recensies in de grootste kranten van Nederland. Uiteraard bleven vermeldingen in gidsen als Michelin, Gault Milliau en Lekker niet uit.

In 2007 ontving Jos 2 prijzen, namelijk “Meest Markante Horecaondernemer van het jaar” en “Held van de Smaak Noord-Brabant”. Beide prijzen ontving hij door zijn liefde, passie en veelvuldige gebruik van regionale producten op zijn menukaarten.

In 2010 heeft Jos afscheid genomen van het restaurant. Inmiddels is het bedrijf Hermans Catering & Freelance door hem opgestart. Vanuit dit bedrijf worden cateringen voor diverse gelegenheden uitgevoerd, met dezelfde passie en liefde voor het product en de gasten.

Naast catering biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om voor bepaalde momenten een kok, gastheer of bijvoorbeeld interim-manager in te huren. Voor de mogelijkheden hiervoor, neemt u gerust contact met ons op.

Door de jarenlange ervaring weet Jos ook hoe de Horeca zich ontwikkeld heeft en nog steeds ontwikkelt en wat er speelt in de markt. Wilt u dat Jos een keer kritisch naar uw horecabedrijf kijkt? Dat kan! Neem contact met ons op en het eerste oriënterende gesprek zal gratis zijn. In dat gesprek zullen we samen de eerste voorzichtige conclusies trekken en bekijken wat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen.

Hermans Catering & Freelance, waar eten en service samenkomen!