Wij stellen ons graag even aan u voor.

KOOKWORKSHOP AAN HUIS

Voor een heerlijke gezellige avond met een groep vrienden, vriendinnen, familie of collega’s organiseren wij kookworkshops aan huis. Deze workshops zijn bedoeld voor groepen vanaf 6 personen. Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van uw keuken en uw ruimte. De thuisworkshops hebben een persoonlijk karakter. U bent betrokken bij bijna alle gerechten en er is veel tijd voor tips en achtergrondinformatie en begeleiding. We zijn ongeveer 2 tot 3 uur in de keuken bezig. Daarna wordt er aan tafel genoten van alle zelfgemaakte gerechten.

Welk menu er bereid gaat worden kan van te voren worden overlegd of u laat zichzelf ook verrassen door de creativiteit van ons. In het menu kunnen we altijd rekening houden met bepaalde wensen mbt diëten en overtuigingen. De prijs van het menu begint bij € 37.50 per persoon (3-gangen), geheel afhankelijk van uw wensen. Voor kookworkshop aan huis berekenen we naast de menuprijs € 0.24 (excl btw) per gereden kilometer.

Het doel van de kookworkshops is te laten zien dat met eenvoudige handelingen en mooie ingrediënten heerlijke gerechten bereid kunnen worden.

U krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van uw kleding.. Daarnaast is het mogelijk om persoonlijke shorts te laten maken. Informeert u vrijblijvend naar de prijs.

WAT REGELT U ZELF

U regelt een mooi gedekte tafel en ruimte in uw koelkast en vriezer. Wijnen en andere dranken kunnen door ons verzorgd worden, maar mag u ook zelf regelen.

WORKSHOPS VOOR GROEPEN

Naast de thuisworkshops kunnen wij ook een kookstudio huren in Boxtel.

Kosten hiervoor, inclusief 4-gangen menu, bedragen € 57.50 p.p.

Voor € 12.50 pp.p. kan een drankenarrangement bestaande uit bier, wijn en frisdranken worden bijgeboekt.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.